SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vallarna 2024

Schema

Schema för årets pass som parkeringsvakter och arenavakter har mailats ut den 2/4. Detta mail har gått ut till alla som tilldelats pass. Kontrollera skräpposten i era mailkorgar om ni inte fått mailet.

 

Vill ni att kansliet skall skicka ut schemat på nytt till er så skicka ett mail till kansliet@vibs.nu så löser vi det.

 

Bekräfta

Vi vill gärna att ni bekräftar att ni tagit del av schemat och de pass ni tilldelats. Det gör ni enklast genom att fylla i formuläret för bekräftelse.

 

Byte av pass

Om ni måste byta ett pass ni tilldelats så vill vi att ni löser det själva genom att ta kontakt med någon och kommer överens om ett byte, Efter att ni gjort detta skickar ni ett mail till kansliet och meddelar vilka ni är som bytt pass samt vilka pass det handlar om. Det är viktigt för oss att ha ett uppdaterat schema under hela sommaren.

 

Parkeringsvakt

Parkeringsvakter skall vara födda 2008 eller tidigare!

Som parkeringsvakt samlas man vid infarten till grusparkeringen där gruppen som skall jobba hjälps åt att fördela uppgifter för att få plats med så många bilar som möjligt på parkeringen.

 

Många av er har tilldelats 2 pass som parkeringsvakt samma föreställning. Vår tanke är att man då kommer 2 vuxna (födda 2008 eller tidigare) och har på så sätt löst sina uppdrag på Vallarna under en och samma föreställning. Vi vet sedan tidigare år att många familjer föredrar att göra på detta sättet.

 

Det kan också vara så att man fått både parkeringsvakt och arenavakt samma dag. Detta är också för att många föredrar att göra sina Vallarna-pass samtidigt för att ha det avklarat.

 

Arenavakt

Arenavakter måste vara 18 år eller äldre!

Som arenavakt hämtar man sin väst av personal inne på arenan. Man sitter nere intill Ätran vid föreställningsområdets yttre gräns och ser till att endast besökare till föreställningen får komma in på området.

 

Städning av arenan

Seniorlagen ansvarar för städning av arenan. Mer info om detta delges separat i dessa lagens grupper.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer